Njoftime

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

Në zbatim, Kodit të Punës së Republikës së Shqipërisë, të Vendimit të Këshillit të Ministrave  Nr. 673, Datë 22.11.2017 ˝Për ...
Lexo më tepër

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

Në zbatim, Kodit të Punës së Republikës së Shqipërisë, të Vendimit të Këshillit të Ministrave  Nr. 673, Datë 22.11.2017 ˝Për ...
Lexo më tepër

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

Në zbatim, Kodit të Punës së Republikës së Shqipërisë, të Vendimit të Këshillit të Ministrave  Nr.673 datë 22.11.2017 ˝Për Agjencinë Kombëtare të ...
Lexo më tepër

Shpallen fituesit e edicionit të tretë të Konkursit të Turizmit

Në ambientet e sallës COD, pranë Kryeministrisë u shpallen këtë të enjte fituesit e Konkursit të Turizmit, edicioni i 3-të, ...
Lexo më tepër

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

Në zbatim, Kodit të Punës së Republikës së Shqipërisë, të Vendimit të Këshillit të Ministrave  Nr.673 datë 22.11.2017 ˝Për Agjencinë Kombëtare të ...
Lexo më tepër

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

Në zbatim, Kodit të Punës së Republikës së Shqipërisë, të Vendimit të Këshillit të Ministrave  Nr.673 datë 22.11.2017 ˝Për Agjencinë ...
Lexo më tepër

Rama: Shkurtim drastik të dokumenteve dhe shpenzimeve

Gjatë një dëgjese të zhvilluar me qytetarë të Rrëshenit lidhur me platformën e bashkëqeverisës, kryeministri i vendit, z. Edi Rama ...
Lexo më tepër

Vula dixhitale: Bie numri i kërkesave për certifikata në letër në bashkitë e vendit

Shërbimet për certifikatën personale dhe familjare, ndër më të përdorurat tek portali e-Albania gjatë tetorit Vendimi i Qeverisë, i marrë ...
Lexo më tepër

Mbi përcaktimin e Standardeve në TIK për vitin 2018

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit, në zbatim të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr.703, datë 29.10.2014, pika 3, shkronja ...
Lexo më tepër

Ftesë për pjesëmarrje në diskutimin rreth Specifikimeve Standarde TIK për 2018

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit, në vijim të procesit të hartimit të Specifikimeve Standarde për TIK për vitin 2018, ...
Lexo më tepër

Karçanaj: Së shpejti, biznesi mund të kryejë online pagesa tatimore

Kreu i Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, znj. Mirlinda Karçanaj mori pjesë të enjten e 27 dhjetorit në takimin ...
Lexo më tepër

Karçanaj: Dokumentacionet online po lenë pas ato në letër

Drejtoresha e Përgjithshme e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit (AKSHI), znj. Mirlinda Karçanaj mori pjesë në Kongresin e Dytë ...
Lexo më tepër